4e kleutergroep en verhuizing van groep 3B

vrijdag 9 februari 2018
door Marjan Jansen
Na de voorjaarsvakantie starten we met een 4e kleutergroep. Hiervoor hebben we een tijd geleden een aanvraag ingediend bij het bestuur. Gezien de groei van de school en de nu al redelijk volle kleutergroepen mogen we de leerlingen, die vanaf nu tot de zomervakantie nog instromen, opvangen in een extra kleutergroep. We zijn hier natuurlijk erg blij mee!
De 4e kleutergroep krijgt een meester. Zijn naam is Marijn van Wijk. Marijn gaat de komende weken al enkele dagen meedraaien in de verschillende kleutergroepen en gaat na de voorjaarsvakantie starten met zijn eigen groep. In de volgende Vlinderinfo zal Marijn zich voorstellen. We wensen hem een fijne tijd op obs De Veenvlinder.

De extra  groep wordt gehuisvest in het lokaal van groep 3B (juf Magalien en juf Alida). Deze groep zal naar de bovenverdieping verhuizen, waar nu de bibliotheek te vinden is. De boeken van de bieb worden verdeeld over de verschillende groepen aan de Schoollaan, tot we naar het nieuwe schoolgebouw gaan.