2018: het jaar van de bouw!

vrijdag 12 januari 2018
door Marjan Jansen
Inmiddels hebben we de eerste schoolweek in 2018 alweer achter ons gelaten. Iedereen is met frisse moed gestart en er is deze week weer een heleboel gebeurd. In de verschillende groepen zijn kunst & cultuurlessen gegeven, vrijdag (12 januari) hebben de middenbouwgroepen kanjertraining gehad van een 'echte' Kanjertrainer waarbij we ook ouders hebben mogen verwelkomen. De leerlingen hebben hierbij mooie dingen laten zien wat betreft vertrouwen en zelfkennis.

2018 wordt het jaar van de bouw van de nieuwe school. Het is gelukt om de laatste vergunningsaanvragen voor de kerstvakantie bij de gemeente te krijgen zodat we hopen dat er in maart met de bouw gestart gaat worden. Wanneer 1 keer de eerste paal de grond in is geslagen zullen we natuurlijk regelmatig een keer met de leerlingen naar het bouwterrein lopen om de ontwikkelingen daar te volgen. Het blijft spannend, maar we hopen aan het eind van dit jaar onze entree te maken in de nieuwe school op Groote Veen.