emailadres wachtwoord

Olympische Spelen 2018 in Eelde

Vandaag waren de Olympische Spelen voor groep 4 in Zuid-Korea. In de Marsch waren allerlei Olympische onderdelen klaargezet. Na de openingsceremonie gingen ze fanatiek van start. Biatlon, curling, reuzenslalom, ijshockey, de bobsleebaan, van alles was mogelijk. Zelfs virtueel van de skischans, of snowboarden was mogelijk. Ze hebben genoten, en een certificaat van deelname gekregen. Dank je wel combinatiefunctionarissen!

Peuterinstuif op woensdag 18 april

Op woensdagochtend 18 april van 9 uur tot 10 uur zijn ouders met hun peuter van harte welkom in een kleutergroep op obs De Veenvlinder. De kinderen mogen dan meespelen. Jullie zijn van harte welkom! U kunt natuurlijk ook altijd een afspraak maken voor een oriëntatiegesprek en rondleiding. U kunt ons mailen of bellen om een afspraak te maken.  

Welkom

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is per 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen obs Centrum en obs Dalton Eelde. Eind 2018 zullen wij onze intrek nemen in een nieuw schoolgebouw in de wijk Groote Veen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
 
Wij zijn een school met ongeveer 275 leerlingen die - totdat we overgaan naar het nieuwe gebouw in 2018 - op 2 locaties gehuisvest is.
De groepen 1 t/m 5 huizen aan de Schoollaan 18 in Paterswolde en de groepen 6 t/m 8 (inclusief de taalklas) aan de Esweg 21 in Eelde.
 
Een school waar we werken aan:
-         Veiligheid, jezelf kunnen zijn en je blijven ontwikkelen
-         Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces
-         Talentontwikkeling van een ieder
-         Groen, gezond & duurzaam 
 
Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.