We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Peuterinstuif vrijdag 8 april

Gelukkig kunnen we de peuterinstuif van vrijdag 8 april door laten gaan. Peuters zijn die ochtend met één ouder welkom van 9 tot 10 uur om mee te spelen met de kleuters. Om te weten hoeveel peuters en ouders we kunnen verwachten verzoeken we u om zich aan te melden via mailadres t.hanen@stichtingbaasis.nl

Oud papier

Op zaterdag 12 maart staat de oud papiercontainer aan de Boomgaard. De opbrengst van het oud papier is voor de oudervereniging en er worden uiteraard weer leuke dingen mee georganiseerd voor de kinderen.

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De Veenvlinder is een openbare basisschool met 335 leerlingen gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw aan de Boomgaard in Eelde.

Nieuwkomersschool De Atalanta maakt ook deel uit van Obs De Veenvlinder.

Kernwaarden van onze school zijn:
  • Vertrouw op jezelf - Je mag zijn wie je bent
  • Samenwerken geeft groei - Je ontwikkelt je in relatie tot een ander
  • Eigen keuzes maken - Je bent eigenaar van je eigen leerproces!
  • Talenten ontwikkelen - Je bent een natuurtalent!
  • Op weg naar de wereld van morgen - Jij bent er klaar voor!
Onze missie: Vol vertrouwen leren vliegen

Op deze website is veel informatie te vinden over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze school, dan bent u van harte welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.