Peuterinstuif op woensdag 29 mei

Op woensdagochtend 29 mei is er gelegenheid voor peuters om mee te spelen met de kleuters van 9 tot 10 uur. Ouders zijn dan uiteraard ook van harte welkom. Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon om 9.00 uur binnenlopen, via de hoofdingang. Jullie worden dan ontvangen en verwezen naar de betreffende groep.

Impressie van de nieuwe school

Er is hard gewerkt vlak voor de vakantie om alles in te richten aan de Boomgaard in Groote Veen zodat we ook daadwerkelijk van start kunnen volgende week. Hierbij alvast een kleine impressie van de inrichting van onze nieuwe school.

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is per 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen obs Centrum en obs Dalton Eelde.

Wij zijn een school met 320 leerlingen die op 2 locaties gehuisvest is.
De groepen 1 t/m 5 huizen aan de Schoollaan 18 in Paterswolde en de groepen 6 t/m 8 (inclusief de taalklas) aan de Esweg 21 in Eelde.

Eind april gaan we verhuizen naar ons nieuwe gebouw in de wijk Groote Veen. Op maandag 6 mei - meteen na de meivakantie- zullen we de leerlingen daar voor het eerst verwelkomen.
Vanzelfsprekend kijken we hier erg naar uit. Voor 't eerst sinds het bestaan van De Veenvlinder, met z'n allen op 1 locatie!

Obs De Veenvlinder is een school waar we werken aan:
-         Veiligheid, jezelf kunnen zijn en je blijven ontwikkelen
-         Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces
-         Talentontwikkeling van een ieder
-         Groen, gezond & duurzaam

Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.