emailadres wachtwoord

Veenvlinder voor de voedselbank

Na een oproep van de oudervereniging van obs De Veenvlinder hebben de ouders heel veel producten ingeleverd voor de voedselbank. In totaal 30 volle dozen! Heel erg bedankt hiervoor. Op de foto's staat maar een deel van wat er is ingeleverd.

Peuterinstuif op 15 maart en 29 mei 2019

Bent u zich aan het oriƫnteren op een basisschool voor uw kind of kent u mensen die op zoek zijn naar een school? Op 15 maart en 29 mei is er weer een peuterinstuif. Een laagdrempelige manier om de school eens binnen te lopen en de sfeer te proeven. En leuk voor uw peuter om een uurtje mee te spelen met de kleuters. Opgeven hoeft niet. Kom rustig binnenlopen. Jullie zijn van harte welkom!

Welkom

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is per 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen obs Centrum en obs Dalton Eelde. In februari 2019 zullen wij onze intrek nemen in een nieuw schoolgebouw in de wijk Groote Veen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
 
Wij zijn een school met 320 leerlingen die - totdat we overgaan naar het nieuwe gebouw in 2019 - op 2 locaties gehuisvest is.
De groepen 1 t/m 5 huizen aan de Schoollaan 18 in Paterswolde en de groepen 6 t/m 8 (inclusief de taalklas) aan de Esweg 21 in Eelde.
 
Een school waar we werken aan:
-         Veiligheid, jezelf kunnen zijn en je blijven ontwikkelen
-         Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces
-         Talentontwikkeling van een ieder
-         Groen, gezond & duurzaam 
 
Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.