Lopen voor het goede doel op zondag 15 juli

Door het slechte weer zijn tijdens de avondvierdaagse niet alle kilometers gelopen. Op zondag 15 juli tijdens "Eelde loopt voor... Het vergeten kind" kunnen de kinderen en hun ouders deze niet gelopen kilometers nog inhalen! En een mooie bijkomstigheid is dat je met het inschrijfgeld (voor kinderen een vrijwillige bijdrage)  kinderen helpt die uit gezinnen komen met een meervoudige problematiek. Zie voor tijden, aanmelden enz.:www.eeldelooptvoor.nl Hoe meer deelnemers - hoe hoger de opbrengst! Wie loopt er 15 juli mee?

Verslag van bouw nieuwe school

Op de website is een aparte pagina gemaakt waarop de bouw van de nieuwe school te volgen is. Onze eigen verslaggevers Casper en Robin (leerlingen van groep 7) maken elke maandag foto's bij de bouwplaats. Dit nieuws is te vinden op de pagina nieuws en dan onder het kopje "verslag bouw nieuwe school"

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is per 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen obs Centrum en obs Dalton Eelde. Eind 2018 zullen wij onze intrek nemen in een nieuw schoolgebouw in de wijk Groote Veen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.

Wij zijn een school met ongeveer 275 leerlingen die - totdat we overgaan naar het nieuwe gebouw in 2018 - op 2 locaties gehuisvest is.
De groepen 1 t/m 5 huizen aan de Schoollaan 18 in Paterswolde en de groepen 6 t/m 8 (inclusief de taalklas) aan de Esweg 21 in Eelde.

Een school waar we werken aan:
-         Veiligheid, jezelf kunnen zijn en je blijven ontwikkelen
-         Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces
-         Talentontwikkeling van een ieder
-         Groen, gezond & duurzaam

Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.