We sturen je graag een notificatie bij belangrijk nieuws:Ja doen!Niet nu

Oud papier en sponsorkliks

Zaterdag 20 november kan er weer oud papier worden ingeleverd in de container op de parkeerplaats aan de Boomgaard. De opbrengst wordt door de oudervereniging beheerd en voor extra activiteiten / materialen voor de leerlingen ingezet. Lever uw papier dus in op school! De volgende ophaaldata staan in de kalender. De oudervereniging krijgt naast de ouderbijdrage en de oud papierinkomsten ook inkomsten uit sponsorkliks . In totaal heeft dit al zo'n 350 euro opgeleverd. Koopt u online iets dan is het de moeite waard om dit via sponsorkliks te doen. Hoe dit werkt staat in dit filmpje. Een aantal bedrijven die hier aan meedoen zijn: AH, Action, Hema, CenterParcs, Bol.com, Coolblue, Greetz, Thuisbezorgd enz. Ook deze opbrengsten komen ten goede aan de kinderen. Alvast bedankt!

Peuterinstuif

Op woensdagochtend 26 januari is er voor kinderen van (bijna) 3 jaar een peuterinstuif. De kinderen mogen van 9.00 tot 10.00 uur meespelen met de kleuters. Er mag per kind één ouder mee. Om de anderhalve meter te kunnen realiseren vragen we deze keer om je voor de peuterinstuif aan te melden via t.hanen@stichtingbaasis.nl

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is een openbare basisschool met 320 leerlingen. Sinds mei 2019 zijn we gehuisvest in een prachtig nieuw schoolgebouw aan de Boomgaard in Eelde.

Onze kernwaarden zijn:
  • Vertrouw op jezelf - Je mag zijn wie je bent
  • Samenwerken geeft groei - Je ontwikkelt je in relatie tot een ander
  • Eigen keuzes maken - Je bent eigenaar van je eigen leerproces!
  • Talenten ontwikkelen - Je bent een natuurtalent!
  • Op weg naar de wereld van morgen - Jij bent er klaar voor!
Onze missie: Vol vertrouwen leren vliegen

Op deze website is  allerlei informatie te vinden over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over onze school, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.