emailadres wachtwoord

Wethouder leest voor op de Dag van de Duurzaamheid

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid heeft wethouder Oetra Gopal van de gemeente Tynaarlo voorgelezen uit het nieuwe boek "De Kracht van Nieuwe Energie". Dit sloot naadloos aan bij onze methode Alles-in-1, waarin het thema energie centraal staat. In twee sessies heeft ze alle bovenbouwklassen voorgelezen en met hen gepraat over energie en duurzaamheid. Ze is heel benieuwd naar alle projecten die de bovenbouw uitvoert rondom het thema en ze gaat haar uiterste best doen om bij de afsluiting van thema aanwezig te zijn, op vrijdag 19 oktober van 13:45 uur tot 14:15 uur.

Aanmelden nieuwe leerlingen en kennismaken met onze school

De keuze voor een basisschool voor uw kind(eren) maakt u voor 8 jaar. Dat is een belangrijke beslissing. U bent van harte welkom om een orientatiebezoek aan onze school te brengen waarbij we u informeren over het onderwijs op onze school en u een rondleiding geven. Het is ook mogelijk om met uw peuter van (bijna) drie jaar naar een peuterinstuif te komen. Deze zijn op woensdag 17 oktober, vrijdag 15 maart en woensdag 29 mei. Van 9:00 tot 10:00 uur kan uw kind meespelen in een groep en u mag ook in de klas blijven.

Welkom

Welkom op de website van obs De Veenvlinder!

Obs De veenvlinder is per 1 augustus 2016 ontstaan uit een fusie tussen obs Centrum en obs Dalton Eelde. In februari 2019 zullen wij onze intrek nemen in een nieuw schoolgebouw in de wijk Groote Veen. De voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang.
 
Wij zijn een school met 320 leerlingen die - totdat we overgaan naar het nieuwe gebouw in 2019 - op 2 locaties gehuisvest is.
De groepen 1 t/m 5 huizen aan de Schoollaan 18 in Paterswolde en de groepen 6 t/m 8 (inclusief de taalklas) aan de Esweg 21 in Eelde.
 
Een school waar we werken aan:
-         Veiligheid, jezelf kunnen zijn en je blijven ontwikkelen
-         Je verantwoordelijkheid nemen voor je eigen leerproces
-         Talentontwikkeling van een ieder
-         Groen, gezond & duurzaam 
 
Naast informatie voor ouders en leerlingen, biedt deze website uitgebreide informatie over onze school. Bent u na het bezoeken van deze website nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten, dan bent u welkom om een afspraak te maken en een kijkje te komen nemen.